top of page

Produsele comercializate pe marketingitalianfood.com sunt achiziționate direct de la producători italieni de top și distribuitori autorizați și transportate în condiții optime în România, la depozitul nostru din Bucuresti. Aceste produse sunt fabricate în Italia, multe din ele respectă rețetele tradiționale, nu în România sau în țările vecine, după cum se întâmplă de obicei cu produsele italiene achiziționate din magazine în țara noastră.

Produsele din acest magazin online sunt achiziționate fizic de către noi din Italia, după care sunt transportate în depozitul Marketing Italian Food  din România și livrate în urma comenzilor primite pe acest site. Îți oferim în cele ce urmează mai multe informații despre garanția calității produselor noastre.

Cum poți verifica autenticitatea produselor?

Orice produs din Marketing Italian Food dispune de etichetă unde toate informațiile referitoare la acesta sunt scrise în limba italiană. Vei observa că de la denumirea produsului până la valori nutriționale sau ingrediente, toate sunt menționate în această limbă. Totodată, pe acestea apare menționată sintagma „Prodotto in Italia”. Cei mai mulți producători semnalează acest aspect și prin plasarea unor sigle cu steagul Italiei, pentru ca fiecare cumpărător să fie convins de autenticitatea produselor achiziționate.

Mai mult decât atât, există anumite produse brevetate de anumite regiuni ale Italiei, motiv pentru care ele pot purta un anumit nume doar dacă provin din locul de origine. Un astfel de exemplu este Parmigiano Reggiano (parmezanul). El nu poate purta denumirea aceasta decât dacă este fabricat într-o anumită regiune a Italiei, datorită brandului brevetat de italieni.

 

 

Transportul și depozitarea produselor

Produsele disponibile pe site sunt cumpărate direct de la producători de top din Italia și transportate în România în condiții speciale de temperatură, umiditate și împachetare. Odată ajunse în țară, sunt mutate în depozitul nostru, de unde așteaptă să fie comandate de tine și cei dragi ție.

Preferăm să păstrăm stocuri mici pentru acele produse cu perioade de valabilitate reduse, pentru a ne asigura că acestea sunt mereu proaspete. Alegem să refacem constant stocurile și să nu riscăm învechirea unor alimente perisabile.

Astfel, dacă ai nevoie de mezeluri sau lactate pentru o masă specială, nu ezita să le comanzi în avans cu 3-5 zile lucrătoare. Vei ști că te delectezi cu un preparat de calitate, ce se bucură de prospețime și savoare. În final, acestea sunt elementele ce definesc în totalitate bucătăria mediteraneeană. Îți oferim produse italiene autentice, de cea mai bună calitate, disponibile la un preț excelent și cu livrare rapidă la tine acasă. 

Comercializăm produse de calitate

 Noi știm că produsele din Italia sunt superioare calitativ multor produse disponibile pe piața din România, lucru care a dus la dorința de a aduce în România aceste produse de calitate și de a le pune la dispoziția consumatorilor români care știu să se bucure de gustul desăvârșit mediteraneean, direct la ei acasă.

Produsele din Marketing Italian Food aparțin unor producători recunoscuți pentru deliciile preparate, simplul lor nume reprezentând adesea o garanție a calității. Considerăm că produsele din acest magazin online sunt excelente pentru tine dacă ești interesat de calitatea produselor consumate de tine și de familia ta.

În acest scop, dispunem de foarte multe alimente BIO lipsite de conservanți, arome, coloranți sau aditivi.

INFORMAȚIE LIVRARE

Deoarece dorim să ne asigurăm de calitatea și prospețimea fiecărui produs pe care îl comanzi, unele dintre acestea vor fi aduse din Italia doar după primirea comenzii tale. Datorită rețelei proprii de camioane, orice produs care trebuie să vină din stocul producătorului va fi livrat către tine în maxim 5-7 zile lucrătoare. Te sunăm în urma comenzii pentru mai multe detalii. 

Îți mulțumim pentru că iei în considerare produsele noastre!

Cu stimă,
Echipa Marketing Italian Food

MERGI LA MAGAZIN

Îți stăm la dispoziție

bottom of page